Το Resort

resort-icon
 
Το Alisaxni Resort βρίσκεται στην περιοχή Φάρος του Ακρωτηρίου και είναι κτισμένο σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το Resort αποτελείται από δυο κτίρια όπου και τα δύο περιτριγυρίζονται από μεγάλο κήπο.

Προσφορά ενοικίασης δικύκλου

scooter-banner-10pc-2Το Alisaxni Resort σας προσφέρει 10% έκπτωση στις τιμές των δικύκλων (5% στην high season), και 10% έκπτωση στο σύνολο (σε όλες τις περιόδους) αν συνδυάσετε τη διαμονή σας σε εμάς με την ενοικίαση δικύκλου απο την "Rent me Love me", στην περίπτωση online κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας μας.
Περισσότερα εδώ

Διαμονή

rooms-icon

Το Alisaxni Resort αποτελείται από δυο κτίρια όπου και τα δύο περιτριγυρίζονται από μεγάλο κήπο.
Έχει 5 δωμάτια και 2 διαμερίσματα οπού όλα έχουν θέα στην υπέροχη Καλντέρα. Διατίθενται επίσης και παραδοσιακές σπηλιές στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Τοποθεσία

area-icon

Στην περιοχή βρίσκονται ταβέρνες καθώς και mini market όπου μπορείτε να πάτε με τα πόδια.Στο κέντρο του χωριού όπου απέχει με το αυτοκίνητο 5 λεπτά υπάρχουν καφετέριες ,ταβέρνες, καθώς και mini markets. Ο Φάρος του ακρωτηρίου, ο αρχαιολογικός χώρος και το χωριό βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, όπως και πολλές από τις παραλίες του νησιού.

Κάντε κράτηση

online-booking
Κάντε online κράτηση μέσω της πλατφόρμας μας στην Cosmores.